Uitleg productcondities (staat van product)

Onze producten krijgen bij binnenkomst een gradatie en worden vervolgens ingepakt in het magazijn geplaatst of komen in de showroom te staan. Helaas kunnen wij door de hoge omloopsnelheid en de grootte van de aanwezige voorraad niet zo snel in het magazijn of showroom nakijken hoe de eventuele beschadiging eruit ziet of alle schades van alle apparaten in kaart brengen. Dit is vaak ook heel moeilijk te fotograferen, omdat een kras in combinatie met de kleur van het apparaat bijvoorbeeld niet goed zichtbaar is op een foto. Wij streven er altijd naar de informatie zo correct mogelijk weer te geven. Daarom hebben wij al onze producten onderverdeeld in verschillende condities: Nieuw, Nieuw (lichte schade), Nieuw (zichtbare schade), Nieuw (retourproduct), Tweedehands, Tweedehands (buitenkansje). Zie hieronder de toelichting en voorbeeldfoto's per conditie:


Nieuw

Product is 100% volledig nieuw in de originele verpakking en met de volledige fabrieksgarantie.

Nieuw


Nieuw (lichte schade)

Product is ongebruikt en kan een krasje/deukje en/of verpakkingsschade bevatten. Vaak zijn dit producten die in de showroom hebben gestaan of tijdens het vervoeren licht zijn beschadigd en hierdoor niet meer op de reguliere manier verkocht kunnen worden. Met volledige garantie.

Lichte schade Lichte schade Lichte schade Lichte schadeNieuw (zichtbare schade)

Product is ongebruikt, volledig functionerend en heeft meer zichtbare cosmetische schade. Deze beschadigingen zijn veelal ontstaan tijden het vervoeren en/of verwerken van het product. De betreffende cosmetische beschadigingen worden aan de hand van productspecifieke foto’s op de website vermeld. Let dus goed op de foto’s om een goed beeld te vormen van het product. Lichte beschadigingen worden niet extra gefotografeerd en vallen onder de “normale” beschadigingen. Met volledige garantie.

Zichtbare schade Zichtbare schade Zichtbare schadeNieuw (retourproduct)

Product is binnen de wettelijke 14 dagen herroepingsperiode teruggestuurd of omgeruild door de klant, of is kortstondig als demo-model gebruikt. Deze producten mankeren niets en zijn aan een grondige check onderworpen door onze kwaliteitsteam. Product heeft lichte gebruikerssporen maar is verder niet te onderscheiden van nieuw. Met volledige garantie.

RetourproductTweedehands

Product is jonggebruikt, gereinigd, refurbished (gereviseerd) en gekeurd. Deze producten worden, anders dan bij particuliere verkoop, volledig onderworpen aan een kwaliteitscontrole en volledig gereviseerd. Deze producten worden na de opknapbeurt weer op de markt gebracht en kunnen nog jaren mee. Goed voor het milieu en voor de portemonee.


De opknapbeurt in beeld:

Proces

Wasmachine Wasmachine


Resultaat:

Resultaat

Tweedehands (buitenkansje)

Dit zijn onze tweedehandse refurbished producten met een kleine afwijking. Deze afwijkingen kunnen bestaan uit schade, een missend onderdeel als een deksel of vanwege het afwijkende uiterlijk. Van dit soort producten worden altijd specifieke foto’s gemaakt om de afwijking te illustreren. Let dus goed op de foto’s! Deze producten zijn dan ook voordeliger geprijsd.

Tweedehands Tweedehands